Skinbooster

MK Laser Estetisk Hudklinikk - spesialister på hudforbedring

Din velvære og sikkerhet er alltid vårt primære fokus. Vårt dedikerte team arbeider hardt for å sikre at alle våre behandlinger utføres med høyeste standarder for omsorg og trygghet. Du kan derfor stole på at du er i gode hender når du velger MK Laser Estetisk Hudklinikk som din behandlingsdestinasjon.

skinbooster

Skinbooster

Ønsker du en behandling som kan gi dyptgående fuktighet, forbedre hudkvaliteten og gi deg en naturlig strålende glød? Da er Skinbooster det perfekte valget for deg! Skinbooster-behandlingen tilbyr en unik tilnærming som kan gi huden din den nødvendige fuktigheten den trenger, samtidig som den gir forbedret tekstur og en ungdommelig glød innenfra.

Hvordan virker den?

Fibroblastene er cellene som er ansvarlige for produksjonen av kollagen og elastiske fibre i huden. Disse cellene er også ansvarlige for dannelsen av hudens naturlige hyaluronsyre. Hyaluronsyren har en viktig funksjon med å binde vann i huden. Med alderen reduseres mengden hyaluronsyre, noe som resulterer i tørrere, tynnere og slappere hud. Skinboosters™ er en behandling med stabilisert hyaluronsyre som har en unik evne til å tiltrekke seg vann.

 

 

Behandlingen stimulerer produksjonen av kollagen og elastin i huden. Resultatet er en mykere, mer elastisk og motstandsdyktig hud med forbedret spenst, struktur og glød. 

 • Økt hud elastisitet og fastere hud.
 • Mykere og glattere hud.
 • Redusert fine linjer.
 • Redusert ujevnheter i huden som for eksempel aknearr.
 • Økt fuktighet
 • Økt glød

Etter Skinbooster-behandlingen vil hudkvaliteten gradvis forbedres i løpet av 1-12 måneder. For å opprettholde resultatet, anbefaler vi en kur på 3 behandlinger. Du vil allerede se effekt etter den første behandlingen. Etter de tre behandlingene kan resultatet vare i opptil 12 måneder.

Skinbooster-behandlingen er ideell å kombinere med microneedling for å oppnå enda mer imponerende resultater. Microneedling bruker små nåler for å stimulere kollagenproduksjonen i huden, og når det kombineres med Skinbooster, forbedres resultatene ytterligere. Skinbooster tilfører huden nødvendige næringsstoffer og fuktighet, noe som gir en jevnere og mer ungdommelig hudtekstur. Sammen gir disse to behandlingsmetodene en kraftig foryngelseseffekt, reduserer fine linjer, og gir huden en sunn glød.

Før behandling påføres en sterk bedøvelseskrem som skal virke i 10 – 15 minutter før behandlingen. Det er normalt ikke behov for bedøvelse før behandlingen, men huden sprites grundig av før vii injiserer Skinbooster i ønsket område.

 Hyaluronsyre blir injisert i mikrodoser i huden ved hjelp av små nålestikk eller en butt kanyle, som krever kun noen få små innstikksteder. Et vanlig behandlingsprogram med Skinbooster innebærer en kur med tre initielle behandlinger med en mellomperiode på to til fire uker. Etter de tre behandlingene anbefales det å fortsette med vedlikeholdsbehandlinger hver sjette måned. Du kan allerede se resultater etter den første behandlingen.

For å sikre at behandlingen gir best mulig resultat og for å unngå infeksjoner, er det noen viktige retningslinjer som bør følges etter behandlingen. Vi anbefaler at du venter minimum 4 timer før du påfører makeup på injeksjonsstedene, men helst lenger. Det kan også være lurt å unngå intens trening, badstue og svømming de første 24 timene etter behandlingen, for å redusere risikoen for hevelser og infeksjoner.

Vi vil også gi deg informasjon om eventuelle andre behandlingsalternativer eller medisinske kremer som kan hjelpe deg å oppnå det beste resultatet. Vi vil også gi deg anbefalinger om hvor lenge resultatet kan forventes å vare, og når du bør vurdere å gjøre en vedlikeholdsbehandling.

Vi anbefaler å følge disse rådene for best mulig resultat.

 • Unngå overdreven eller svært anstrengende trening i minst 24 timer etter behandling.
 • Unngå veldig varme temperaturer i minst 24 timer etter behandling.
 • Bruk en ispose om nødvendig.
 • Drikk mye vann.
 • Unngå for mye salt i 24 timer, da dette kan dehydrere.

PRISLISTE