OFTE STILTE SPØRSMÅL

LASER HÅRFJERNING

Midlertidige bivirkninger kan omfatte: rødhet, kløende hud, mild follikkelhevelse, og irritasjon på behandlingsområdene. Dette er veldig normalt etter en behandling med laserhårfjerning. Selvsagt er det ikke alle som får bivirkninger etter en behandling, men det er noe man må regne med. Det er viktig å følge våre anbefalinger angående før og etter behandling, for å få maksimalt resultat med minimale bivirkninger.

Hos MK LASER, bruker vi verdens ledende laserhårfjerningsteknologi. Medisinsk klasse, ”Quanta Thunder MT”. Denne teknologien er TGA-godkjent å bruker Alexandrite og Nd-YAG-teknologi for å gi de beste behandlingsresultatene. Laseren er kåret til den beste laseren på markedet.

En av fordelene med laserhårfjerning er at behandlingen er praktisk talt smertefri, spesielt sammenlignet med voksing. Hver puls varer mindre enn et sekund, og gir en lett prikkende følelse. På spesielt sensitive områder, som for eksempel overleppen, kan det føles som en gummistrikk som klikker på huden. Vi bruker et avansert kjølemaskin sammen med laserenheten vår for å redusere varmefølelsen på huden og minimere smerte.

Hos oss er du i trygge hender. Vi bruker nemlig et eget apparat som måler hvor mye melanin du har i huden og hvor sensitiv huden din er – ut i fra dette kan vi se hvilken funksjon vi kan bruke på huden din. I tillegg til vårt sikkerhetsapparat bruker vi også et eget kjølesystem som spontant kjøler ned og beskytter huden sånn at brannskader ikke skal oppstå, og for at pasientens komfort skal være høy! Vi bruker markedets kraftigste laser, så derfor tar vi din sikkerheten på alvor

Hos MK LASER anbefaler vi at laserhårfjerningsklienter som gjennomgår laserhårfjerningsbehandlinger er 18 år eller eldre. Dette sikrer optimale behandlingsresultater. Før fylte 18 år har ikke hårveksten utviklet seg fullt ut på grunn av endrede hormonelle nivåer.

I visse tilfeller kan vi tilby laserhårfjerningsbehandlinger (unntatt det brasilianske området) til kunder 12 år og eldre. For det brasilianske området er minimumsalderen 18 år og over. Vi vil kreve at en foresatt eller verge er til stede ved deres første behandling for alle klienter under 18 år. Din foresatt eller verge må signere et samtykkeskjema og være tilstede i konsultasjonen for å sikre at de forstår prosedyren og ettervernet.

* Merk, det er valgfritt for foreldre og foresatte å være på behandlingsrommet ved første behandling.

Hver hårfjerningsbehandling med vår laser gir 30-35 % hårreduksjon. Det er viktig å fullføre behandlingene med jevne intervaller for optimale resultater. Vi anbefaler en serie på ca 6-8 behandlinger utført med 4 ukers intervaller for permanent hårreduksjon.

Siden alle er unike, varierer dette fra kunde til kunde. Under din gratis konsultasjon vil terapeuten din diskutere en tidsplan som fungerer med dine ønskede resultater.

  • Barber behandlingsområdet minst 12-24 timer før behandlingen
  • Unngå kjemisk peeling  4 uker før behandlingen
  • Sørg for at det ikke er rester av falsk brunfarge på huden
  • Unngå overdreven soleksponering på området som behandles to uker før (inkludert solarium)
  • Unngå å bruke aktuelle kremer/fuktighetskremer, parfymer eller sminke til området som skal behandles før avtalen
  • Ikke voks, bruk hårfjerningskremer eller napp hår fire uker før laserbehandling

24 timer etter behandlingen, unngå overdreven svette, varme dusjer, barbering, voksing og napping av behandlingsområdet

Etter 5 dager anbefaler vi deg å skrubbe behandlingsområdet. Dette vil sikre at håret faller av jevnt etter behandlingen. Du må sørge for at alle behandlingsområder ikke utsettes for direkte sollys i 14 dager, og påfør solkrem med solfaktor 50 rikelig hver dag om det er sol ute.

Ja, men sjansen minskes betraktelig da hårsekkene inneholder mindre pigment, noe som gjør at laseren ikke reagerer like godt på hårsekkene. Dessverre reagerer ikke grått/hvitt og rødt hår på laseren, da de ikke produserer noe pigment.

Ja – vår laserhårfjerningsbehandling er trygg for personer som bruker prevensjon, inkludert p-piller og spiral.

Nei, vi kan dessverre ikke behandle over tatoveringer med laseren vår. Vi kan behandle rundt de tatoverte områdene med et gap på 3 cm.

Brasiliansk inkluderer hele kjønnsområdet, bikinilinjen, anusområdet og veiviseren.

KOSMETISKE INJEKSJONER

Nei. Din sikkerhet er vårt hovedanliggende, og av denne grunn behandler vi ikke gravide klienter. Vi fraråder alle kosmetiske injiserbare behandlinger mens du er gravid, bare av forsiktighet og på grunn av mangel på informasjon tilgjengelig om kosmetiske injiserbare behandlingseffekter på fosteret.

Ja, du kan spise og drikke etter leppefillers. Det kan føles litt rart i begynnelsen, da det kan være noen hevelser. De første 24 timene vil du unngå å spise mat som krever overdreven tygging, slik at produktet kan sette seg.

Nei. Selv om dermal fillers strekker huden litt for å fylle inn i vevet, har det ikke en varig effekt på selve huden. Huden din vil gå tilbake til sin opprinnelige tilstand når produktet metaboliseres.

De vanligste bivirkningene oppstår innen 24 timer eller umiddelbart etter behandling. Disse inkluderer hevelse, blåmerker, rødhet og ømhet.

Du kan kjenne litt smerte når filleren injiseres, men de fleste beskriver smerten som mild. De fleste fillere som brukes i dag inneholder lidokain, en lokalbedøvelse som fjerner det meste av ubehaget. Injeksjonsstedet kan bli litt rødt og blø litt når filleren injiseres.

Dermal Fillers kan vare opptil 6 til 12 måneder og i noen tilfeller lenger avhengig av hvor raskt kroppen forbrenner produktet. Lepper er et område med høy aktivitet da vi bruker dem hele tiden, dette kan påvirke hvor lenge resultatene vil vare.