Pigmentering

MK Laser Estetisk Hudklinikk - spesialister på hudforbedring

Din velvære og sikkerhet er alltid vårt primære fokus. Vårt dedikerte team arbeider hardt for å sikre at alle våre behandlinger utføres med høyeste standarder for omsorg og trygghet. Du kan derfor stole på at du er i gode hender når du velger MK Laser Estetisk Hudklinikk som din behandlingsdestinasjon.

pigmentering

Hva er Pigmentflekker

Pigmentflekker, også kjent som hyperpigmentering, er mørkere områder på huden som oppstår som et resultat av en overproduksjon av melanin. Melanin er pigmentet som gir farge til huden, og når det produseres i overskudd på visse områder, kan det føre til dannelse av pigmentflekker.

Det er forskjellige årsaker til pigmentflekker, inkludert solskader, hormonelle endringer (f.eks. under graviditet eller ved bruk av prevensjonsmidler), aldring, akne, inflammatoriske hudtilstander og arvelighet.

Pigmentering

Hvor mange behandlinger er nødvendig?

Antallet behandlinger som kreves for å fjerne pigmentering med laser kan variere avhengig av flere faktorer, inkludert type og alvorlighetsgrad av pigmentering, individuell respons på behandlingen, samt hvilken type laser som brukes. Vanligvis vil flere behandlinger være nødvendig for å oppnå optimale resultater.

 

For mindre pigmentflekker kan noen få behandlinger være tilstrekkelig, kanskje 1-2 behandlinger. Mer omfattende eller dypere pigmentering kan kreve flere behandlinger, kanskje 2-4 eller flere. Behandlingene blir vanligvis utført med noen ukers eller måneders mellomrom for å gi huden tid til å helbrede og for å vurdere responsen på behandlingen.

PRISLISTE