Microneedling+Mesoterapi

MK Laser Estetisk Hudklinikk - spesialister på hudforbedring

Din velvære og sikkerhet er alltid vårt primære fokus. Vårt dedikerte team arbeider hardt for å sikre at alle våre behandlinger utføres med høyeste standarder for omsorg og trygghet. Du kan derfor stole på at du er i gode hender når du velger MK Laser Estetisk Hudklinikk som din behandlingsdestinasjon.

Dermapen microneedling

Microneedling + Mesoterapi

Microneedling er en hudbehandling som bruker små, sterile nåler for å lage mikroskopiske hull i hudens overflate. Dette stimulerer produksjonen av kollagen og elastin, forbedrer hudens tekstur og reduserer tegn på aldring som fine linjer og arr. Prosedyren kan også hjelpe med å forbedre absorpsjonen av hudpleieprodukter. Under behandlingen bruker vi mesoterapi. Mesoterapi består av ulike ingredienser i form av hyaluronsyre, vitaminer, co-enzymer, mineraler, antioksidanter og peptider. Ingrediensene i mesoterapi virker både hudoppstrammende og fuktighetsgivende, samtidig som de har en reparerende og beroligende effekt på huden.

Fordeler

 Microneedling-pennen føres forsiktig over huden i behandlingsområdet og skaper tusenvis av mikroskopiske kanaler inn i huden. Under behandlingen påføres ulike serumer, som effektivt absorberes av huden gjennom de mikroskopiske kanalene som skapes av pennen.

Selv om denne microneedle-behandlingen gir umiddelbart synlige resultater, sees effekten best én til to uker senere.

Det er anbefalt minimum tre behandlinger for et langvarig resultat.

Nei.

Smertenivået kan beskrives som «minimalt».

Rødhet og sårhet på behandlingsområdet er normalt i 24-72 timer etter behandling.

I 24 timer etter behandlingen anbefaler vi at du ikke bruker sminke fordi huden er «åpen».

Det er derfor også viktig at du bruker ekstremt rene produkter med høyt innhold av aktive ingredienser 24 timer etter behandlingen.

I de første dagene etter behandling bør det også benyttes sterk solfaktor.

PRISLISTE