Profhilo

MK Laser Estetisk Hudklinikk - spesialister på hudforbedring

Din velvære og sikkerhet er alltid vårt primære fokus. Vårt dedikerte team arbeider hardt for å sikre at alle våre behandlinger utføres med høyeste standarder for omsorg og trygghet. Du kan derfor stole på at du er i gode hender når du velger MK Laser Estetisk Hudklinikk som din behandlingsdestinasjon.

Profhilo

Har du lyst på en behandling som virkelig kan gi huden din en ekstraordinær forvandling? Da er Profhilo svaret for deg! Profhilo har blitt tildelt den prestisjetunge ”THE AESTHETICS AWARD” for sin banebrytende tilnærming. Denne fantastiske injeksjonsbehandlingen inneholder en høy konsentrasjon av hyaluronsyre, som trenger dypt inn i huden og gir fantastiske resultater som oppstramming, fuktighet, reduksjon av fine linjer og en naturlig, strålende glød. 

profhilo

Hvordan virker den?

Hyaluronsyren i Profhilo er helt annerledes oppbygd enn den vi kjenner fra fillers og skinboosters, da den ikke bygger volum. Det naturlige sukkerstoffet er varmebehandlet på en bestemt måte, som sammen med dens unike formel gjør det mulig å stimulere hudens egen kollagen- og elastinproduksjon uten å bygge volum.

 

Passer for alle som ønsker seg mer glød og fukt. Jevner ut fine linjer ved å stramme huden og forbedrer hudkvaliteten. Profhilo er ideell for deg med fine linjer og tap av kollagen og elastin

 

Etter hvert som vi blir eldre, opplever vi en nedgang i kollagen, elastin og hyaluronsyre i huden, noe som fører til aldring og tap av fasthet. Profhilo er utviklet for å fremme en naturlig foryngelse av huden ved å stimulere kroppens egen produksjon av bindevevsfibre. Denne behandlingen bidrar til å regenerere hudvevet og øke den naturlige fuktigheten i huden. Resultatet er en økt produksjon av elastin og kollagen.

Etter injeksjon forblir produktet i huden i omtrent 28 dager. I løpet av denne tiden aktiveres fire ulike typer kollagen og elastin, som bidrar til å forbedre hudens elastisitet og fasthet.

Behandlingen gir en fyldigere, fastere og glattere hud ved å stimulere produksjonen av elastin og kollagen. Effekten av Profhilo er dokumentert i kliniske studier, som viser at behandlingen:

  • Øker fuktighetsnivået i huden.
  • Gir en naturlig oppstrammende effekt på huden.
  • Mykgjør huden.
  • Reduserer ujevnheter og linjer i huden.

Profhilo er en allsidig behandlingsmetode som passer både for yngre og eldre pasienter. Behandlingen kan deles inn i to kategorier:

Forebyggende – for både unge og eldre pasienter som ønsker å opprettholde sunn hud og stimulere cellefornyelsen i huden.

Restaurativ – for moden hud som har mistet elastisitet og fasthet. Behandlingen kan gi en oppstrammende effekt, redusere linjer og rynker, og tilføre fuktighet til huden.

Produktet gir en varig effekt i huden i omtrent 28 dager, hvor hyaluronsyren frigjøres gradvis og stimulerer fire forskjellige typer kollagen og elastin. For å oppnå optimalt resultat anbefaler vi en oppfølgingsbehandling etter 4 uker. Den fulle effekten vil være synlig etter 2-3 måneder, og varer deretter i ca. 6-8 måneder før en ny oppfølgingsbehandling anbefales.

Så vel filler som Profhilo inneholder hyaluronsyre, men har ulike virkemåter og bruksområder. Filler brukes hovedsakelig til å tilføre volum og rette ut linjer ved å legge til hyaluronsyre i ønsket område. Profhilo derimot optimaliserer hudens naturlige prosesser, reduserer linjer og oppstrammer huden ved å stimulere kroppens egen produksjon av kollagen og elastin.

 

Profhilo består av en nesten flytende form for gele som jevnt sprer seg i vevet, noe som gjør at ansiktsformen ikke blir påvirket. Derfor kan Profhilo også brukes på andre områder som hals, bryst og kropp. Filler er derimot en tykkere gel med hyaluronsyre som ikke sprer seg i vevet på samme måte og brukes for å behandle spesifikke områder.

For å sikre at behandlingen gir best mulig resultat og for å unngå infeksjoner, er det noen viktige retningslinjer som bør følges etter behandlingen. Vi anbefaler at du venter minimum 4 timer før du påfører makeup på injeksjonsstedene, men helst lenger. Det kan også være lurt å unngå intens trening, badstue og svømming de første 24 timene etter behandlingen, for å redusere risikoen for hevelser og infeksjoner.

Vi vil også gi deg informasjon om eventuelle andre behandlingsalternativer eller medisinske kremer som kan hjelpe deg å oppnå det beste resultatet. Vi vil også gi deg anbefalinger om hvor lenge resultatet kan forventes å vare, og når du bør vurdere å gjøre en vedlikeholdsbehandling.

Vi anbefaler å følge disse rådene for best mulig resultat.

  • Unngå overdreven eller svært anstrengende trening i minst 24 timer etter behandling.
  • Unngå veldig varme temperaturer i minst 24 timer etter behandling.
  • Bruk en ispose om nødvendig.
  • Drikk mye vann.
  • Unngå for mye salt i 24 timer, da dette kan dehydrere.

PRISLISTE