Laser Hårfjerning

MK Laser - Den ultimate destinasjonen for laserhårfjerning!

Ønsker du en hårfri tilværelse uten bekymringer? Da er MK Laser ditt beste valg når det gjelder laserhårfjerning. Vi har investert i markedets beste laserutstyr for å sikre at våre kunder får den aller beste behandlingen til den beste prisen. 

Laser hårfjerning

Hvorfor MK Laser?

Laser hårfjerning

Fornøydhetsgaranti

Vi har full tillit til vår avanserte laserteknologi, og derfor tilbyr vi en 100% fornøydhetsgaranti for alle våre laser hårfjerning-kunder ved deres første behandling – ikke fornøyd? Du får alle pengene tilbake! Vi strekker oss langt for å sikre at du som kunde føler deg trygg og fornøyd gjennom hele behandlingsprosessen.

Hos MK Laser er du i trygge hender. Vi bruker nemlig et sikkerhets-apparat som måler hvor mye melanin du har i huden, hudtype og hvor sensitiv huden din er – ut i fra dette kan vi se hvilken funksjon vi kan bruke på huden din. I tillegg til vårt sikkerhetsapparat bruker vi også et eget kjølesystem som spontant kjøler ned og beskytter huden sånn at brannskader ikke skal oppstå.  Vi bruker markedets kraftigste laser, så derfor tar vi din sikkerhet på alvor.

PS: Vi er den første klinikken i verden med dette sikkerhets-apparatet.

Nei, vi bruker ikke ultralyd gele. Vi ønsker å gi våre kunder en mer behagelig behandling, og har derfor investert i Quanta Thunder – den er nærmest smertefritt,  og i tillegg et eget kjølesystem som gjør behandlingene enda mer behagelig. 

Vi garanterer prisoverensstemmelse med våre konkurrenter, selv om de har rabatterte priser.

Vær oppmerksom på at dette ikke gjelder for konkurrenter som benytter IPL/Diode lasere, da disse er vesentlig billigere lasere og ikke kan tilby samme effektivitet og resultat.

  •  Barbere

Barber behandlingsområdet kvelden før avtalen.    
                                                                           

  •  Ingen voks

Ikke voks i løpet av de 4 ukene før avtalen din, da pigment er nødvendig i hårsekken for at laseren skal identifisere håret og behandlingen skal være effektiv.

  •  Unngå direkte sollys og selvbruning

Unngå å utsette området for direkte sollys i minimum 2 uker før og etter behandlingen. Husk å alltid beskytte huden med solkrem i direkte sollys. Unngå selvbruning minst 2 uker før behandling.

De første dagene etter hårfjerning med laser vil huden føles solbrent. Dette er helt normalt og tilstanden vil gå raskt tilbake. Unngå å bruke produkter som irriterer huden. 

Hårsekkene begynner først å falle av etter 1-3 uker. 

Vi anbefaler at du etter 5 dager skrubber huden jevnlig for å hjelpe prosessen.

 

I 24 timer etter behandling, unngå barbering, voksing eller napping av hår, peeling, overdreven svetting, svømming, badstuer, veldig varme dusjer og tettsittende klær. Unngå å utsette området for direkte sollys i minimum 2 uker etter behandlingen og bruk alltid solkrem med solfaktor 50 for å beskytte huden og opprettholde resultatene.

 

All form for laserbehandling kan gi en lettere brenning av huden. Dette kan føre til økt pigmentering eller avpigmentering av huden. Det er derfor viktig at du følger rådene som blir gitt med tanke på soleksponering og bruk av solfaktor.

PRISLISTE