Injeksjoner

MK Laser Estetisk Hudklinikk - Spesialist på lepper!

Din velvære og sikkerhet er alltid vårt primære fokus. Vårt dedikerte team arbeider hardt for å sikre at alle våre behandlinger utføres med høyeste standarder for omsorg og trygghet. Du kan derfor stole på at du er i gode hender når du velger MK Laser Estetisk Hudklinikk som din behandlingsdestinasjon.

Hvorfor MK Laser?

Sikkerhetsapparat

Hos MK Laser tar vi din sikkerhet svært alvorlig. Derfor har vi investert i et avansert innovativt sikkerhetsapparat som skanner alle blodårene i ansiktet ditt. Ved å bruke dette avanserte sikkerhetsapparatet kan vi utføre behandlinger med økt nøyaktighet og trygghet. Det gir oss muligheten til å kartlegge blodårene i ansiktet ditt, slik at vi kan tilpasse behandlingen etter dine spesifikke forutsetninger og minimere risikoen for eventuelle uønskede reaksjoner eller komplikasjoner.

Det kan være et lite ubehag mens filleren blir injisert, men vi minimerer dette ved å bruke en bedøvelseskrem før behandling.

Injeksjon av en filler er ikke en permanent prosedyre, og effekten varer i 6-12 måneder og med én etterbehandling kan effekten vare i inntil 12-18 måneder. Hvor lenge resultatet varer varierer litt ut fra hvor i ansiktet man setter det, og faktorer som alder, forbrenning og livsstil spiller også inn. Det anbefales jevnlige “touch-up”-behandlinger i begynnelsen. Etter hvert vil effekten vare lenger, og du vil sjeldnere ha behov for påfyll.

Generelt er muskelavslappende mer effektivt for behandling av dynamiske rynker, eller rynker som er forårsaket av muskelbevegelse. Disse rynkene ses vanligvis på pannen, mellom øyenbrynene og rundt øyene. Filler, derimot, er bedre for behandling av statiske rynker, eller rynker som er til stede selv når ansiktet er i ro

  1. Første dagene: De første dagene etter fillerinjeksjonen kan du oppleve betydelig hevelse i det behandlede området. Dette skyldes injeksjonen og reaksjonen fra vevet rundt. Du kan også oppleve rødhet, ømhet og muligens litt blåmerker.

  2. Etter noen dager: Hevelsen begynner vanligvis å avta etter 2-3 dager. Du kan merke at hevelsen reduseres gradvis, og at det behandlede området begynner å se mer naturlig ut.

  3. En uke: Etter omtrent en uke har de fleste personer opplevd en betydelig nedgang i hevelse. På dette tidspunktet begynner fillerområdet å se merkbart bedre ut, og eventuelle resterende hevelse er vanligvis minimal.

Basert på resultater fra en omfattende klinisk studie, har REVOLAX vist seg å levere overlegne resultater innen anti-rynkebehandlinger og volumøkning sammenlignet med ledende konkurrenter. Dette skyldes den unike strukturen til REVOLAX, som gir langvarige resultater med minimal migrasjon, enkel oppløsning og lav risiko for komplikasjoner.

Du gjennomfører først en konsultasjon med en kosmetisk sykepleier før selve behandlingen starter. Dette har til hensikt å hente inn informasjon om din sykdomshistorie, hvordan du ønsker at resultatet skal se ut og hva som er realistisk å oppnå med ditt utgangspunkt. I tillegg får du informasjon om påregnelige bivirkninger, og hva du bør gjøre før og etter behandling.

Før behandling påføres en sterk bedøvelseskrem som skal virke i 10 – 15 minutter før behandlingen. Bedøvelseskremen gjør behandlingsområdet nummen og behandlingen mindre smertefull.Når behandlingen starter vil filleren injiseres på ulike steder i behandlingsområdet for å bygge opp ønsket form og fasong. Selve behandlingen tar ikke mer enn ca. 30 minutter.

Etter behandling er behandlingsområdet litt hovent og ømt. Hevelsen vil gradvis gi seg etter 3-5 dager. På grunn av hevelsen kan resultatet tidligst bedømmes etter 14 dager.

Vi anbefaler å følge disse rådene for best mulig resultat.

  • Unngå overdreven eller svært anstrengende trening i minst 24 timer etter behandling.
  • Unngå veldig varme temperaturer i minst 24 timer etter behandling.
  • Bruk en ispose på behandlingsområdet.
  • Drikk mye vann.
  • Unngå for mye salt i 24 timer, da dette kan dehydrere.

PRISLISTE